Automation inom Läkemedelsindustrin

JOKRABs Expertis Från Kopplingsskåp till Skräddarsydda System

Innovativa Automationslösningar för Läkemedelsindustrin

I en bransch där precision, pålitlighet och kvalitet inte bara är önskvärda utan absolut nödvändiga, står JOKRAB ut som en ledande expert inom automation för läkemedelsindustrin. Sedan 1980-talet har JOKRAB varit en pålitlig partner för företag som söker skräddarsydda automationslösningar. Vårt fokus ligger på att utveckla och implementera system som inte bara möter utan överträffar de stränga krav som ställs inom läkemedelsproduktion och läkemedelshantering.

Automationslösningar

JOKRAB tar ett omfattande ansvar i varje projekt, från den initiala designfasen till montage, testning och den slutliga dokumentationen av den färdiga produkten.

LÄS MER HÄR

Kontakt

Kontakta oss idag, vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er med automationslösningar.

KONTAKT OSS

Vi vill bli fler

Är du redo att vara en del av ett dynamiskt team inom ett mindre företag som har lång erfarenhet och global påverkan inom läkemedelsindustrin?

TILL ANSÖKAN

Kvalitet och miljö

Hållbar Produktion för en Hållbar Framtid. Vi är övertygade om att hållbarhet och kvalitet går hand i hand.

LÄS MER HÄR

Våra styrkor

”Vi har haft ett mycket gott samarbete med JOKRAB sedan 1987. JOKRAB är mycket flexibla och deras installationer håller väldigt hög kvalitet, vilket är en förutsättning för att uppfylla de högt ställda kraven inom läkemedels-industrin. Dessutom är de ju ett trevligt gäng att jobba tillsammans med.”


Peter Toreheim,

Cytiva Sweden AB

JOKRAB Stories

Av JOKRAB 20 Dec, 2022
Nu är senaste tillbyggnaden färdig och vi har fått ännu mer utrymme för förvaring av inkommande material.
Av JOKRAB 15 Dec, 2021
Nu har vi påbörjat utbyggnaden av vår verkstad! Vi kommer att bygga till ett rum där all förvaring av inkommet material kommer att förvaras tills dess att projektet påbörjas, detta för att frigöra mer yta för montage i lokalen.
Fler Stories
Share by: