Tjänster

Vi löser problem som har med reglering av automatik och pneumatik att göra. Vi bygger och monterar utrustning som reglerar processer av alla slag, huvudsakligen till läkemedelsindustrin.

Kvalitet är ett nyckelord för JOKRAB, därför följer vi kraven i ISO-standarden för kvalitetscertifiering.
Vi tar också hänsyn till andra normer, till exempel utländska elnormer eller normer för explosions-säkerhet. Några av de normer vi har stor erfarenhet av är: ATEX, IECEx, Hazloc, UL508A, EN-60204-1 och EN-61010-1.

”Vi har haft ett mycket gott samarbete med JOKRAB sedan 1987. JOKRAB är mycket flexibla och deras installationer håller väldigt hög kvalitet, vilket är en förutsättning för att uppfylla de högt ställda kraven inom läkemedels-industrin. Dessutom är de ju ett trevligt gäng att jobba tillsammans med.”

Peter Toreheim,
Cytiva Sweden AB

JOKRAB tar ansvar för hela kedjan från design och montage till test av den färdiga produkten och dokumenterar varje led noggrant. Detta gör det enkelt för kunden att se exakt vad vi har gjort samt att det är lätt att utföra underhåll och reparationer på den utrustning som vi har utvecklat och monterat. Varje installation ger sålunda upphov till minst följande dokument: Elschema, yttre och inre förbindning, komponentlista, Layout och testprotokoll.

Vi hjälper till med allt ifrån att konstruera små kopplingsskåp till att skräddarsy hela system från början till slut. Vi har till exempel utvecklat ett helt system för kromatografistyrning för GE Healtcare, numera Cytiva Sweden AB. System inom läkemedels- och livsmedelsbranschen måste uppfylla höga krav på sanitet och kvalitet, en utmaning vi gärna antar.


Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig? Kontakta oss gärna!